Om osHvis du vil vide mere

Hvem vi er

XPERION er et konsulent- og softwarehus, som udvikler digitale løsninger og produkter, og tilbyder rådgivning og konsulentassistance indenfor IT til det offentlige, samt private virksomheder i alle størrelser.

Vi er specialister indenfor udvikling til både computere og web – og har derudover et indgående kendskab til infrastruktur (servere, netværk, firewall, load balancing m.m.) og til en lang række offentlige systemer og API’er, som vi dagligt udvikler og integrerer til.

Hvad kan vi

Med vores tekniske erfaring fra de mange IT-projekter vi har deltaget i gennem årene, kan vi assistere jer i implementeringen eller udviklingen af jeres næste IT-projekt.

Vi kan lytte og forstå de behov I har til den digitale hverdag indenfor jeres branche og sikre jer både stabile og effektive løsninger.

I vores produkter og løsninger har vi altid fokus på brugervenlighed og automatiske processer, så I sparer tid ved ikke, at udføre gentaget manuelt arbejde.

Erfaring gør en forskel

Hos XPERION ved vi, at erfaring gør en forskel og at man hverken sparer tid eller penge ved at vælge en IT-leverandør, der lover guld og grønne skove.

Vi lader vores erfaring tale og har flere gange hjulpet både ministerier, styrelser, kommuner og større virksomheder, når en tidligere leverandør ikke har forstået kundens behov eller haft kendskab nok til egne systemer, produkter eller kundskaber. Det forkerte valg kan hurtigt blive dyrt, når tingene skal laves om.

Vi har leveret løsninger til følgende virksomheder

Reindex
Vesthimmerlands Kommune
Herlev Kommune
FOM Technologies
Mellemfolkeligt Samvirke
Globeteam
TIMEmSYSTEM
Oh by Kopenhagen Fur
Middelfart Kommune
Køge Kommune
Acubiz
Glostrup Badminton Club
DHI
Geodatastyrelsen
PRO|VENTILATION
AG Gruppen
Glostrup Kommune
Miljøstyrelsen
ZETO
Dafolo
Statens IT
Verisure
Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur
IT-Forsyningen
Miljøministeriet
Ballerup Kiropraktor
Banedanmark
Justitsministeriet
Moch
Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri

Vi tænker på vores kunder og miljøet

Hos XPERION er vi meget opmærksomme på vores miljømæssige ansvar og har derfor valgt kun at bruge GRØN strøm fra vindmøller og solceller. Det betyder, at alt lys og maskiner på vores kontorer kun bruger miljøvenlig strøm. Det samme gælder for alle servere i vores hostingcenter.