Kunderfra alle steder i Danmark

Vi lever af tilfredse kunder og er utroligt stolte af de langvarige kunderelationer, som vi har opbygget gennem tiden i både den offentlige og private sektor.

I forholdet til vores kunder, ser vi os selv som både sparringspartner og leverandør. Vores fokus er altid at lytte til vores kunder og forstå deres behov og problemstillinger indenfor netop deres branche. Og sammen med vores kunder finder vi den rette løsning, så kundens projekter bliver en succes.

På denne side finder du nogle af vores kunder, for hvem vi har gjort en positiv forskel.

Kunder i alle brancher

Vores kunder er primært offentlige styrelser, ministerier, kommuner – og mellemstore virksomheder i den private sektor. De fleste har virksomhed i Storkøbenhavn, men vi servicerer faktisk kunder i mange forskellige brancher i hele Danmark.
Sektor
Køge Kommune
Geodatastyrelsen
Miljøstyrelsen
Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur
FOM Technologies
Verisure
Mellemfolkeligt Samvirke
Acubiz
Dafolo
Moch
Justitsministeriet
PRO|VENTILATION
Glostrup Kommune
Middelfart Kommune
Ballerup Kiropraktor
Vesthimmerlands Kommune
Herlev Kommune
TIMEmSYSTEM
Miljøministeriet
Oh by Kopenhagen Fur
ZETO
Statens IT
Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri
Globeteam
DHI
AG Gruppen
Reindex
Glostrup Badminton Club
IT-Forsyningen
Banedanmark

Hvad siger kunderne?

Med XPERION har vi en teknisk stærk samarbejdspartner, som altid tager ansvar og bidrager med høj faglighed og service til vores projekter. XPERION kender vores systemer og har forståelse for, at høj sikkerhed og stabil drift er helt central i vores organisation. Vi kan klart anbefale XPERION indenfor IT-drift og sikkerhed.
Ditte Leighton
IT- og digitaliseringschef, Glostrup Kommune
Implementeringen af GlobeTrust™ IDM forløb uden kedelige overraskelser og vi var helt trygge i samarbejdet med XPERION, som hurtigt leverede på alle aftaler.Med GlobeTrust IDM™, som både "taler" med vores timeregistrerings-system mTIME og Statens HR, har vi nu en meget bedre brugerstyring, der holder både medarbejdere og systemer opdateret med alle HR- og personaleoplysninger.
Helle Kirk
Projektansvarlig, Geodatastyrelsen
Med GlobeTrust™ IDM har vi et stabilt og brugervenligt system, der på en effektiv og forståelig måde håndterer de daglige ændringer af medarbejdernes person og løndata for flere af vores andre systemer i én arbejdsgang.
Ove Sindholt
HR Konsulent, Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur