Campus UpdaterIntegration til Campus

Automatisk overførsel til Campus

Med produktet Campus Updater får jeres virksomhed automatiseret overførsel af personoplysninger til den digitale læringsplatform Campus, som udbydes af Økonomistyrelsen.

Campus Updater kan optimere jeres arbejdsprocesser og sikre fejlfri overførsel af medarbejdernes data til Campus. Med Campus Updater kan I frigøre værdifuld tid, reducere risikoen for fejl og skabe en mere effektiv arbejdsgang i jeres HR- og brugeradministration.

Campus Updater er udviklet med det formål, at forenkle den ofte tidskrævende proces med manuel indtastning af medarbejderes person- og lederoplysninger i flere systemer. Ved at tilbyde en automatiseret og intelligent løsning giver Campus Updater virksomheder i enhver branche mulighed for betydelige tidsbesparelser, når data skal oprettes og vedligeholdes i Campus.

Vores software integrerer direkte med Campus, som er Økonomistyrelsens digital læringsplatform med en portefølje på over 140 gratis e-læringskurser. Porteføljen indeholder emner som Office-pakken, personlig udvikling, IT-sikkerhed, lovgivning og meget mere, der accelererer læringen for medarbejdere og ledere.

I kan trygt overlade håndteringen af medarbejdernes person- og lederoplysninger til Campus Updater, da produktet installeres på jeres egen server. Produktet sikrer, at alle data overføres korrekt og fuldstændigt, hvilket eliminerer risikoen for fejlindtastninger, der kan have betydelige konsekvenser for jeres virksomhed. I kan være sikre på, at alle relevante oplysninger, bliver korrekt og sikkert overført til Campus.

En af de mest værdifulde funktioner i Campus Updater er dens evne til proaktivt at advare om eventuelle fejl ved overførsel af medarbejdernes oplysninger. Systemet overvåger kontinuerligt datastrømmen og identificerer potentielle inkonsistenser eller mangler baseret på Campus’ egen forretningslogik. Dette giver jer mulighed for hurtigt at rette fejl og undgå negative konsekvenser, såsom manglende oprettelse af nye medarbejdere i Campus eller forkert kursusgodkender, løngruppe eller delregnskab. Ved at fjerne behovet for manuel fejlfinding og korrektion sparer Campus Updater jer både tid og bekymringer.

Optimal datakvalitet

Få optimal kvalitet i jeres medarbejderdata med integration til Campus fra kendte datakilder, såsom Active Directory, GlobeTrust™ IDM m.fl.

Tidsbesparende

Jeres HR-medarbejdere og brugeradministration sparer mange unødige indtastninger, hvilket reducerer mængden af fejl og sparer værdifuld tid.

Tryghed og stabilitet

Vores pålidelige software overfører personoplysninger til Campus efter jeres ønske. Derfor har flere ministerier valgt vores løsning.

Campus Updater har allerede vundet anerkendelse hos flere kommuner, ministerier og styrelser, der har set fordelene ved vores produkt. Dette vidner om produktets pålidelighed og effektivitet. Virksomheder i både den offentlige og private sektor nyder allerede godt af Campus Updater’s fordele, herunder tidsbesparelser, nøjagtige data og forbedret produktivitet.

Hos XPERION forstår vi behovet for en sikker og effektiv håndtering af medarbejderdata. Lad derfor Campus Updater være jeres pålidelige partner til at strømline jeres processer og sikre fejlfri overførsel af vigtige oplysninger til Campus.

Kontakt os i dag for mere information om, hvordan Campus Updater kan hjælpe jer med at optimere jeres arbejdsflow og frigøre tid til det, der virkelig betyder noget for jeres virksomhed.

Virksomheder der benytter vores produkter

Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur
Reindex
Moch
Justitsministeriet
ZETO
Glostrup Badminton Club
Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri
IT-Forsyningen
Ballerup Kiropraktor
Verisure
Dafolo
Herlev Kommune
Middelfart Kommune
AG Gruppen
TIMEmSYSTEM
Mellemfolkeligt Samvirke
Vesthimmerlands Kommune
PRO|VENTILATION
DHI
Globeteam
Acubiz
Miljøstyrelsen
Miljøministeriet
Oh by Kopenhagen Fur
Køge Kommune
FOM Technologies
Statens IT
Banedanmark
Glostrup Kommune
Geodatastyrelsen

Har du lyst til at høre mere om hvad vi kan tilbyde?

Eller har du spørgsmål til vores produkter?
Du kan allerede nu booke et uforpligtende møde med os eller kontakte os på telefon eller mail.
Vi sidder klar til at hjælpe dig!